Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

KerstChallenge 2021 - materialen

Leuk dat jullie meedoen met de KerstChallenge 2021! Op deze pagina vind je alle uitleg en materialen die je nodig hebt om de KerstChallenge in je eigen wijk of dorp te spelen. 

LET OP! In verband met de coronamaatregelen is het belangrijk dat jullie weten dat de KerstChallenge geen evenement is. De KerstChallenge wordt daarom als ‘speurtocht’ (geen tijdsgebonden activiteit) aangeboden. Deelnemers moeten een tijdslot reserveren. Je kunt daarvoor de online tool Calendly of Hubspot gebruiken (zie download hieronder). Het is verstandig om aan de plaatselijke overheid door te geven dat je dit ‘niet-evenement’ organiseert (zeker als je er in het openbaar over gaat communiceren). 

De KerstChallenge is ontworpen voor huishoudens of kleine groepjes (of mensen die alleen lopen). De deelnemers lopen door de straten van hun eigen dorp, stad, wijk of buurt. Iedereen moet zich natuurlijk aan de regels houden: niet meedoen bij klachten en 1,5 meter afstand houden.

Hieronder vind je alle benodigde materialen. Start met het lezen van de Handleiding. Op de website geeflicht.protestantsekerk.nl kun je een inlog aanmaken en je locatie op de kaart zetten. Er zijn twee opties:

  1. Je speelt de KerstChallenge met een besloten groep: vul dan op de website GEEN mailadres in en nodig deelnemers alleen uit via je eigen persoonlijke kanalen. 
  2. Je speelt de KerstChallenge en iedereen in je dorp of wijk kan meedoen: vul dan op de website WEL een mailadres in. Iedereen die hierover leest kan zich dan via https://geeflicht.protestantsekerk.nl/ aanmelden en meedoen. Je kunt deze mensen dan via een mail uitnodigen om een tijdslot te reserveren voor jullie KerstChallenge. 

Facultatatief te gebruiken: