Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Geloofschallenge 'Een goed verhaal'

Soms word je opgeslokt door je dagelijkse bezigheden, dan is het tijd voor een goed gesprek dat je dagelijkse dingen overstijgt. Herkenbaar? Doe dan mee met deze challenge!

Word jij ook vaak opgeslokt door je werk, to-do-lijstjes en andere verplichtingen? Of heb je het idee dat je vooral in je eigen ‘bubbel’ leeft? Of je nu een kind bent, een jongere, een dertiger of een oudere: soms kom je alleen maar gelijkgestemden tegen die met dezelfde dingen bezig zijn. Dan kun je soms behoefte hebben aan een goed gesprek dat je dagelijkse bezigheden overstijgt.

De kerk is een unieke plek waar je samen bent met mensen van alle generaties en van verschillende achtergronden. En daar vind je dus bij uitstek een plek waar je dat gesprek kunt voeren.

De Protestantse Kerk in Nederland wil gemeenten en gemeenteleden helpen om in gesprek te gaan. Daarom kun je in de periode vanaf de Startzondag tot en met Kerst meedoen met ‘Een goed verhaal; met elkaar praten, doen en ontdekken met de Bijbel’. Hierbij krijg je elke week een nieuwe opdracht om uit te voeren. Door middel van eenvoudige maar ook uitdagende challenges kun je met andere mensen, of soms ook alleen, aan de slag. ‘Een goed verhaal; met elkaar praten, doen en ontdekken met de Bijbel’ biedt een unieke kans voor generaties om elkaar te ontmoeten en in beweging te komen rondom bijbelverhalen.

Vanaf de Startzondag staat er elke week een nieuwe opdracht online op Facebook.

Lees meer over de Geloofschallenge 'Een goed verhaal'