Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Musicals voor jouw groep

Onderstaand vind je een overzicht van musicals die je via Omega Musicals kunt bestellen.

'Ruth en Boaz'
In de musical wordt het bekende Bijbelverhaal Ruth gespeeld
De musical begint in de tijd dat Naomi en Elimelech samen met hun zoons in Israël wonen. Vanwege de hongersnood besluiten ze echter om te vertrekken naar het land Moab waar de zoons van Naomi trouwen met Orpa en Ruth. Maar niet veel later krijgen ze een groot verdriet te verwerken, want zowel Elimelech als de zoons van Naomi overlijden. Korte tijd daarna beslist Naomi dat ze terug wil keren naar haar land Israël. Ruth besluit om mee te gaan met Naomi en leert in Israël haar nieuwe liefde Boaz kennen. In Israël zijn de regels om te hertrouwen alleen anders dan ze gewend is! Zou ze eigenlijk wel mógen trouwen met Boaz? De prijs van deze musical is € 2,50.

Bestel de musical 'Ruth en Boaz'


'Moet je Daniël zien'
Bijbelse (afscheids)musical die zich afspeelt in de tijd van Daniël

De musical “Moet je Daniël zien” gaat over Lisa, een meisje van elf jaar dat vaak gepest wordt. Ze hoopt dat het op haar volgende school beter gaat. Op een dag wordt Lisa wakker, maar niet in haar eigen bed of huis. Ze gaat op onderzoek uit en komt al snel tot de ontdekking dat ze

in de tijd van Daniël wakker is geworden. Lisa ontmoet Daniël en gaat met hem mee. Ze komt terecht in een wereld van 2500 jaar geleden. Ze ziet Daniëls werk in het paleis, de wispelturige koning Nebukadnezar en ze maakt van dichtbij mee hoe Daniël steeds hogerop komt in de hofhouding van de koning. Maar ze weet nog steeds niet waarom ze deze tijdreis heeft gemaakt. Moet ze iets van Daniël leren? Of brengt omgaan met Daniël haar juist in gevaar? De prijs van deze musical is € 2,50.

Bestel de musical 'Moet je Daniël zien'

Bekijk de trailer

'Het dagboek van Esther'
Musical over het bijzondere leven van Esther. Burgermeisje wordt koningin

'Het dagboek van Esther' vertelt één van de moedigste verhalen uit de wereldgeschiedenis vanuit de ogen van een burgermeisje dat koningin wordt: door haar lef en liefde redt ze uiteindelijk haar volk van massamoord! Het is een verhaal dat vandaag de dag nog even aangrijpend en actueel is. Met veel zang, dans en prachtige muziek is de musical 'Het dagboek van Esther' een musical om nooit meer te vergeten!

(Afscheids)musical 'Het dagboek van Esther' is een musical voor groep acht waarin het verhaal van Esther op een prachtige manier wordt verteld. In combinatie met de leuke liedjes is het een aanrader voor kerken, scholen en jeugdverenigingen. De prijs van deze musical is € 2,50.

Bestel de musical 'Het dagboek van Esther'

Bekijk de trailer