Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Word donateur en ontvang gratis de Samenleesbijbel Junior

Heb je hart voor kinderen en jongeren? Steun JOP, Jong Protestant en ontvang gratis de Samenleesbijbel Junior (t.w.v. € 22,50).

De Samenleesbijbel Junior is een Bijbel speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De Bijbel sluit goed aan bij de verschillende leervoorkeuren van kinderen. (Groot)ouders en kinderen maken in 30 stappen een ontdekkingsreis door de Bijbel. Elke stap is een bijbelverhaal, bekend (het begin van de wereld, Noach, Pasen) of minder bekend (een psalm, Jesaja, een brief van Paulus). Bij elke stap staat een stukje van het bijbelverhaal afgedrukt uit de Bijbel in Gewone Taal. Verder is er een hervertelling – met een passage die kinderen vanaf 6 jaar zelf kunnen lezen – een weetje of een lied, een gespreksvraag en een doe-opdracht.

De Samenleesbijbel Junior is net als de populaire Samenleesbijbel ontwikkeld door het Nederlands Bijbelgenootschap in samenwerking met JOP. Met deze junior-uitgave van de Samenleesbijbel kun je al vroeg met kinderen in gesprek gaan om samen te ontdekken wat die oude, soms moeilijke maar altijd inspirerende bijbelverhalen te zeggen hebben.