Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

5 Redenen om naar de Kliederkerk meetup te komen

Samen kom je verder! Daarom zijn er dit voorjaar vier regionale meetups waar je Kliederkerkteams uit jouw regio ontmoet en inspiratie opdoet om je Kliederkerk te laten groeien.

We maken er samen een bijzondere Kliederkerk-avond van waar we thema’s als tieners, creatief bezig zijn met alle leeftijden en samen vieren ontdekken. Meld je hier aan.

Waarom is Kliederkerk zo gaaf voor jouw kerk?

Mariska Potters, Stafmedewerker Ondersteuning Kerkgenootschap bij het Leger des Heils vertelt waarom zij zo enthousiast is over Kliederkerk. ´Ik ben vooral enthousiast over de vele mogelijkheden die Kliederkerk biedt. Er is geen limiet aan de creatieve vormen die je kunt gebruiken; sporten, knutselen, dansen, zingen, schilderen, timmeren, de lijst is oneindig! Ook kun je zoveel verschillende medewerkers betrekken; een fantasierijke verteller, een hartelijke gastvrouw, een knappe keukenprins, een goede luisteraar... ook deze lijst is bijna oneindig! Enthousiast zijn is een goed begin. Bij de Meetups kan je meer leren om jouw Kliederkerk te verbeteren.´


Waarom moet je zeker naar de Kliederkerk meetup komen?

  1. Leer meer over het concept Kliederkerk - Je bent nieuwsgierig naar het concept Kliederkerk en denkt dat dit echt iets voor jouw kerk, wijk of school is. Tijdens de meetup dompel je jezelf onder in Kliederkerksfeer en leer je meer tijdens de workshop: Wat is Kliederkerk. .

  2. Nieuwe ideeën opdoen voor jouw Kliederkerk - Op deze avond presenteren we verrassende tips voor jouw Kliederkerk, diepen we de zeven kernwaarden uit en zorgen dat ze praktische toepasbaar zijn.

  3. Deel jouw waardevolle ervaringen met andere Kliederkerkers - Het is soms best een eenzaam avontuur, Kliederkerk organiseren. Deel je ervaringen, vragen en tips met andere tips tijdens de meet-up.

  4. Op een spelende manier leren wat de kern is van Kliederkerk - Bij ons geen saaie powerpoint presentatie, sterker nog, we streven er naar om geen schermen te gebruiken. Hoe brengen we dan de boodschap over? Kom dat zelf ontdekken bij de meetup.

  5. Ontmoet andere Kliederkerkers - Wat bindt jullie? Kliederkerkers houden niet alleen van knutselen maar zijn vooral een leuke creatieve groep mensen met een hart voor de kerk. Wie wil die nu niet ontmoeten?

Wanneer zijn de meetups?


Kijk hier welke meetup bij jou in de buurt is.

Datum

Locatie

Dinsdag 20 maart

Korpsgebouw Leger des Heils, Rolderstraat 104, Assen

Dinsdag 24 april

De Lichtbron, Pieter van der Plasstraat 3, Wateringen

Dinsdag 3 april

De Wijngaard. Wilhelminalaan 3, Zutphen

Dinsdag 29 mei

Basisschool de Rank, Lisstraat 15, Spijkenisse


Lees hier meer over de meetups en meld je aan

Deel dit artikel in jouw Kliederkerkgroep op facebook en wie weet zien we je terug bij 1 van de meetups.