Doe mee: Kerk en Wereld Jongerenprijs 2020

Kerk en Wereld, een fonds van de Protestantse Kerk, daagt jongeren (12-35 jaar) en jongerenorganisaties uit om hun dromen om te zetten in plannen en mee te doen aan de Jongerenprijs 2020.

Jongeren kunnen tot en met 12 januari 2020 hun ideeën aanleveren op jongerenprijs2020.nl. Ieder idee ontvangt feedback tijdens het Wereldverbeteraarsdiner op 19 maart 2020. Ook krijgen elf projecten daar de Jongerenprijs uitgereikt. Iets voor jouw jeugdgroep?

Wereldverbeteraarsdiner

Dien je een plan in, dan krijg je een uitnodiging om te stemmen op drie andere inzendingen die in jouw ogen een prijs verdienen. Nadat je gestemd hebt, is jouw deelname aan de Jongerenprijs definitief en word je uitgenodigd voor het Wereldverbeteraarsdiner op donderdag 19 maart 2020. Tijdens dit diner ontmoeten wereldverbeteraars elkaar op een mooie locatie en ontvangt ieder ingediend plan (schriftelijk) feedback. Zo kun je verder met jouw idee of concept. Tijdens het diner hoor je ook hoe jouw project is gewaardeerd door de andere wereldverbeteraars en de jonge juryleden. De tien projecten die van de wereldverbeteraars de meeste stemmen hebben ontvangen, krijgen per project € 1.000,-. De hoofdprijs van € 10.000,- gaat naar het project dat door de jonge jury is gekozen als meest innovatieve project.

Meedoen?

Je plan of idee moet aansluiten bij één van de drie thema’s van Kerk en Wereld:

• verbinden;
  • christelijk geloof actualiseren en praktiseren;
  • ontmoetingen tussen levensbeschouwingen.

Download het deelnameformulier op jongerenprijs2020.nl of kijk eerst hier voor de volledige omschrijvingen van de thema’s en de zeven aanvullende criteria waar je project aan moet voldoen.