Doeboek en programma's Kliederkerk Kerst

Met het doeboek Kliederkerk Kerst ontdekken jong en oud samen wat Kerst betekent. Een boekje vol leuke opdrachten, spellen, puzzels en gespreksvragen. Ideaal voor (klieder)kerken, scholen en clubs om uit te delen.

Volg de weg van Maria in het nieuwe doeboek en ontdek wat zij meemaakte! Met dit boekje doe je thuis een kliederkerk, samen met ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes, met je gezin of met de buren. Sommige opdrachten kun je alleen doen, maar voor de meeste vragen en opdrachten heb je elkaar nodig. Je vindt in dit boekje ook ideeën om thuis in een kleine viering samen stil te staan bij Kerst.

Bekijk het inkijkexemplaar van Kliederkerk Kerst

Het boekje is voor € 1,50 te bestellen in de webwinkel.

Bestel het doeboek Kliederkerk Kerst

Programma's voor jong en oud

Aan de hand van het doeboek ontwikkelde kliederkerk ook programma's voor Kerst:

• Kliederkerkprogramma 'Op reis met Maria'. Met dit programma kan je met Kerst kleinschalig en schaalbaar een kerstviering voor kinderen én volwassenen samen organiseren.
  • Een kliederkerkprogramma voor thuis. Met dit programma creeër je thuis een kliederkerk rond Kerst. Een manier om toch een kerstviering te beleven, iedereen in zijn eigen huis.
  • Een kerstwandeling voor het hele gezin. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor tieners, ouders of opa’s en oma’s. Wandel met het eigen huishouden langs verschillende scènes uit het kerstverhaal en beleef samen het verhaal.

Wat is kliederkerk?
Wil je wel samen met andere gezinnen leuke activiteiten doen, samen een bijbelverhaal ontdekken en eten? Kijk dan op kliederkerk.nl en ontdek deze creatieve manier van kerk-zijn.