Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

#Durfte Meet-up online (via Zoom)

#Durfte is een nieuwe methode voor in het jeugdwerk. Bij #Durfte gaat het om talenten en ontdekken, ontwikkelen en groeien tieners en jongeren in je gemeente in verbinding met andere generaties. Volg de gratis #Durfte Meet-up via Zoom op maandagavond 22 juni of woensdagavond 24 juni.

#Durfte is een nieuwe methode voor in het jeugdwerk. Bij #Durfte ontdekken, ontwikkelen en groeien tieners en jongeren in je gemeente in verbinding met andere generaties. Maak kennis met #Durfte en volg de gratis Meet-up via Zoom. 

Met deze gemeente-brede activiteit zet je in op betekenisvolle verbinding, talenten, geloofsgesprek en iets doen voor de wereld en een ander. Lees meer over #Durfte

Voor wie?
Voor vrijwilligers en professionals in de kerkelijke gemeente (zowel voor jeugdwerk als intergeneratief).

Gratis kennismaking via Zoom 
Meer weten over #Durfte en inspirerende ervaringsverhalen horen van al gestarte #Durfte-groepen? Volg dan een gratis Zoom sessie over #Durfte: 

  • Maandag 22 juni van 20.00 - 21.30 uur (inschrijving gesloten)
  • Woensdag 24 juni van 20.00 - 21.30 uur

Met onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de gratis online #Durfte Meet-up. Aanmelden kan tot s'ochtends 12.00 uur van de betreffende dag. Je ontvangt dan in de loop van de middag een link met de Meeting-ID.