Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Online Inspiratiesessie: Lockfree!

De eerste tekenen dienen zich aan dat we langzaam weer mogen gaan denken aan een tijdperk na corona. Wat zien we daarnaar uit! Hebben jullie al nagedacht over hoe je het gemeente- en jeugdwerk wilt vormgeven? Op dinsdag 13 april is de volgende Jong Protestant Online Inspiratiesessie en staan we stil bij deze vraag.

Wanneer het officiële 'lockfree' moment zal zijn weten we nog niet precies, maar het is wel goed om je als gemeente voor te bereiden: welke lessen hebben jullie geleerd, welke mooie ontdekkingen hebben jullie gedaan en wat wil je meenemen de toekomst in? Tijdens de inspiratiesessie ‘Lockfree!’ willen we je meenemen in een denkproces hierover. De focus ligt daarbij op de plek van kinderen en jongeren in je gemeente en de kansen die er liggen voor het kinder- en jongerenwerk. Laat je inspireren en zorg dat je als gemeente goed voorbereid bent bij de officiële GO van het 'lockfree' moment.

Praktische informatie 

Wanneer: dinsdag 13 april 2021 
Tijd: 20.00 - 21.30 uur 
Doelgroep: vrijwilligers en professionals in het kerkelijk jeugdwerk, zowel kinder- als jongerenwerk en predikanten 
Locatie: online, via Zoom 

De inschrijving is gesloten. Deelnemers ontvangen op maandag 12 april een mail met de link om deel te nemen aan deze gratis inspirerende online sessie.