Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Nieuw: online ontmoetingen Pinksteren 2021 - Feest van hoop

Hoop. Het is een woord van maar vier letters. Maar wat het zegt is meer welkom dan ooit. Zelden beleefden we wereldwijd zulke ingrijpende tijden. En zelden verlangden we zo naar uitzicht. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Kinderen leven die hoop voor. Zij laten zien dat het leven doorgaat. Daarom maken wij van het pinksterfeest een feest van hoop. We komen we in actie met en voor kinderen ver weg en dichtbij. We ontvangen hoop, we delen hoop. Doe mee!

Bij de Pinksteractie van Kerk in Actie komen materialen beschikbaar die u in uw gemeente kunt gebruiken, om kinderen, hun ouders en zelfs misschien wel hun grootouders te betrekken bij de actie.

In online ontmoetingen vertellen we u er alles over en kunt u al uw vragen stellen. Laat u inspireren en meld u aan via onderstaand formulier. U krijgt dan ter zijner tijd van ons een link om de ontmoeting online bij te wonen. We hopen u te spreken bij een van de ontmoetingen!

Kies uit vier momenten:

  • Dinsdag 13 april 12.00-13.30 uur 
  • Dinsdag 13 april 20.00-21.30 uur
  • Woensdag 14 april 12.00-13.30 uur
  • Woensdag 14 april 20.00-21.30 uur

Maandag 12 april 12.00 uur is de laatste mogelijkheid om u aan te melden voor de workshops van 13 april en dinsdag 13 april om 12.00 uur is de laatste mogelijkheid om u aan te melden voor de workshops van 14 april. U ontvangt de dag voorafgaand aan de workshop een mail met meer informatie over de inhoud en de link naar de online ontmoeting wordt gedeeld. 

Deze workshop is tot stand gekomen in samenwerking met Jong Protestant.

Vul onderstaand uw gegevens in: