Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Online Inspiratiesessie ‘Online leefwereld van jongeren’

Op dinsdagavond 18 mei is alweer de 7e Jong Online Inspiratiesessie (via Zoom). Dit keer gaan we in gesprek over de online leefwereld van jongeren. 

Corona heeft nog meer duidelijk gemaakt hoeveel invloed social media hebben op jongeren. In samenwerking met Living Image (oprichter van het platform MOVE) staan we hierbij stil en denken we na over de impact die dit heeft op jouw taak als jeugdwerker.

Tijdens deze avond neem je een duik in de online leefwereld van jongeren: hoe ziet hun wereld eruit en wat betekent dit voor hoe zij zich ontwikkelen? Hoe staan ze hierdoor in het leven? En welke vragen leven er? Hoe kun je, met deze kennis in handen, van betekenis zijn voor jongeren en hen helpen in de zoektocht naar een antwoord op deze vragen?

Living Image zal haar expertise met ons delen en er is ruimte voor onderling gesprek. Na deze avond begrijp je als jeugdleider beter hoe je op een constructieve manier omgaat met de huidige digitale ontwikkelingen en welke impact dit heeft op jouw werk als jeugdleider.

Praktische informatie 

Wanneer: dinsdag 18 mei 2021 
Tijd
: 20.00 - 21.30 uur 
Doelgroep: vrijwilligers en professionals in het kerkelijk jeugdwerk en predikanten
Locatie: online, via Zoom 

Aanmelden

De inschrijving voor deze inspiratiesessie is gesloten. 

Na inschrijving ontvang je uiterlijk op maandag 17 mei een mail met de link om deel te nemen aan deze inspirerende online sessie.