Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Online Inspiratiesessie ‘Online vieren’ 

Met kinderen en jongeren online vieren? Hoe doe je dat, middenin de chaos van het bestaan? Op woensdagavond 10 februari 2021 is de vierde gratis Jong Protestant Online Inspiratiesessie 'Online vieren' (via Zoom). Ben jij erbij?

Online vieringen en kinderen en tieners: de dominee preekt voor een lege kerkzaal, een tiener zit thuis onderuitgezakt met zijn telefoon op de bank en een kind gooit tijdens het gebed een beker drinken om.

Wellicht herken je dit. Hoe stem je de viering af op de jonge leden van de gemeente? En hoe kun je als gezin in alle drukte met kinderen en met kritische tieners toch een goede ervaring hebben tijdens een online dienst? Specialisten van Jong Protestant en Kliederkerk zullen op deze vragen ingaan. Ook is er gelegenheid voor gesprek in kleine groepen. Word geïnspireerd en inspireer anderen om aan de slag te gaan met online vieringen!

Praktische informatie 

Wanneer: woensdag 10 februari 2021 
Tijd: 20.00 - 21.30 uur 
Doelgroep: vrijwilligers en professionals in het kerkelijk jeugdwerk, zowel kinderwerk als tienerwerk 
Locatie: online, via Zoom 

Aanmelden

Doe je mee? Aanmelden kan tot dinsdag 9 februari 10.00 uur met onderstaand aanmeldformulier.

Na inschrijving ontvang je uiterlijk op dinsdag 9 februari een mail met de link om deel te nemen aan deze inspirerende online sessie.