Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Week van gebed Tieneravond: Stay connected

In de week van 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid. Miljoenen christenen bidden voor de eenheid onder christenen. Er is materiaal beschikbaar speciaal voor tieners.

In deze week, georganiseerd door Raad van kerken en MissieNederland, bidden miljoenen christenen wereldwijd voor eenheid onder christenen en voor wijk en wereld. CGJO, Jeugd met een Opdracht, NGK Jeugdwerk Steunpunt, Youth for Christ en Jong Protestant ontwikkelden samen een handleiding voor een tieneravond gekoppeld aan deze week.

In de handleiding Stay connected vind je diverse onderdelen waarmee je als jeugdleider jouw tienerontmoeting kunt samenstellen. Tussen de onderdelen vind je ideeën voor een ijsbreker, voor het vertellen van het verhaal, een werkvorm om de diepte in te gaan, creatieve gebedsvormen en tips voor het afsluiten van de avond.

Je kunt ervoor kiezen om meer nadruk te leggen op het leren of op het samen bidden. Hiermee is het materiaal zowel geschikt voor een catechisatie-avond als jeugdclub. Ook bij de gebedsvormen is er de mogelijkheid om te kiezen tussen speelse werkvormen of ingetogen werkvormen. Jij kent de groep het beste en weet waar je jouw tieners het beste in mee krijgt.

Lees ook: bidden met tieners

Vraag de handleiding Stay connected aan