Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Steun Jong Protestant en bouw mee aan de kerk

Bouwen aan een kerk van en voor mensen van alle leeftijden. Dat is het verlangen en de ambitie van Jong Protestant. Wij bouwen door materiaal te ontwikkelen en ondersteuning te bieden aan iedereen die betrokken is bij jeugdwerk in de kerk.

Om deze ambitie te realiseren is er natuurlijk geld nodig. Jouw hulp kunnen we goed gebruiken! Zo kunnen we samen zoveel mogelijk kinderen en jongeren bereiken en betrekken bij het plaatselijk jeugdwerk.  

COLLECTEN 2020


Plaatselijke gemeenten collecteren een aantal keer per jaar voor Jong Protestant en het jeugdwerk. In 2020 staan de volgende collecten op de planning:

Datum Collecte
8 november

Opvoeden doe je niet alleen
Veel ouders vinden geloofsopvoeding belangrijk, maar hoe doe je dat? En waar kun je terecht met je vragen? Daarom hebben ouders een gemeenschap om zich heen nodig die hen ondersteunt en hun een plek biedt om ervaringen uit te wisselen. De kerk is geroepen om die gemeenschap te zijn. Jong Protestant helpt kerken bij het zijn van die gemeenschap, met werkvormen en producten waarmee gemeenten dienstbaar kunnen zijn aan gezinnen. Zo kunnen gemeenten ouders helpen bij de grote opdracht iets van Gods daden door te geven aan volgende generaties. 

Ga naar het collecterooster van de Protestantse Kerk 2020 >


Geef je donatie!
Bouw jij mee aan een levendige kerk met goedlopend jeugdwerk? Dan kunnen kinderen en jongeren uit jouw gemeente straks ook nog gemeente zijn. Steun Jong Protestant en geef! Dit kan via IBAN: NL52 ABNA0414141415 ten name van Jeugdwerk Protestantse Kerk in Utrecht o.v.v. ‘Gift Jong Protestant' of klik op onderstaande button voor meer geefopties.

Geef je donatie