#Durfte Meet-up

#Durfte is een nieuwe methode voor in het jeugdwerk. Bij #Durfte ontdekken, ontwikkelen en groeien tieners en jongeren in je gemeente in verbinding met andere generaties.

Met deze gemeente-brede activiteit zet je in op betekenisvolle verbinding, talenten, geloofsgesprek en iets doen voor de wereld en een ander. Meer weten over #Durfte en inspirerende ervaringsverhalen horen van al gestarte #Durfte-groepen? Kom dan naar een van de volgende Meet-ups:

• Donderdag 19 maart in Dordrecht - kerkgebouw ‘De Wijnstok’, Dubbelsteynlaan - West 70
  • Maandag 23 maart in Utrecht - Protestants Landelijk Dienstencentrum, Joseph Haydnlaan 2a
  • Maandag 30 maart in Assen - kerkgebouw ‘De Bron’, Einthovenstraat 28

DEZE BIJEENKOMST IS I.V.M. MAATREGELEN ROND CORONA GEANNULEERD. DE BIJEENKOMST ZAL OP EEN ALTERNATIEF MOMENT PLAATSVINDEN.

Programma:

18.00 - 18.45 uur inloop met maaltijd