Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Sirkelslag Kids

De komende weken kun je nog Sirkelslag KIDS spelen. Je kunt nog tot maandag 13 december je scores doorgeven. Wie wint de enige echte Sirkelslag KIDS beker?

CORONA-UPDATE d.d. 16 november

Volgens de aangescherpte coronamaatregelen die zijn aangekondigd tijdens de persconferentie van vrijdag 13 november gelden er geen extra beperkingen voor jeugdactiviteiten. Daarom kan Sirkelslag KIDS 2021 doorgaan en hebben we de speeltijd verlengd.

We kunnen ons voorstellen dat je twijfels hebt of je het spel wel moet spelen, bijvoorbeeld omdat er in jouw regio veel besmettingen zijn, omdat je met een grote groep bij elkaar komt of omdat je door de huidige situatie minder voorbereidingstijd hebt. Daarom is de speelperiode voor Sirkelslag KIDS verlengd tot maandag 13 december. Je kunt dus tot die tijd op een zelfgekozen moment Sirkelslag KIDS spelen en de scores ook tot die datum digitaal doorgeven. Zo heb je langer de tijd om als groep het spel te organiseren en kans te maken op één van de prijzen. De winnaars krijgen op maandag 13 december persoonlijk bericht en maken wij die dag rond 17.00 uur bekend op www.sirkelslag.nl.

Wil je toch liever een coronaproof alternatief organiseren? Kijk dan eens bij de Jeugdwerk to go werkvormen. Hier vind je kant-en-klare ideeën om een online of outdoor avond te organiseren. 

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we tijdens Sirkelslag terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs! 

We staan stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan? Ook vandaag de dag is er chaos in de wereld. Denk aan de vluchtelingenkinderen uit Griekenland. Zij kunnen wel een lichtpuntje gebruiken in hun leven. Dit kan onder andere door mee te doen aan de collecte voor de kinderen op Lesbos. En vinden jullie het leuk om te ontdekken welke kinderen dit zijn? Doe dan na Sirkelslag met je groep ook mee aan de KerstChallenge Kids

Groepsgrootte

Een team voor Sirkelslag KIDS bestaat uit 4 tot 12 deelnemers (13 of 14 is geen probleem maar dan is het voor het spel leuker om twee teams te maken).

Benodigdheden voor Sirkelslag KIDS 2021

  • laptop/computer met de mogelijkheid om de Sirkelslag film (download) af te spelen;
  • een goed werkende internetverbinding;
  • beamer en boxjes zodat iedereen de film goed kan zien en horen;
  • de jury-scoreformulieren en werkbladen (een link naar deze formulieren ontvang je direct na aanmelding in je mail);
  • enkele 'huis-tuin-en-keuken-spullen' (deze lijst ontvang je vooraf).

Voorbereidingstijd

Houd er rekening mee dat je een aantal uren nodig hebt om alle informatie door te lezen en de benodigde spullen te verzamelen. 

Prijzen

  • 1e prijs: beker + verzorgde dag naar Dierenpark Almere Jungle + een presentje voor alle deelnemers; 
  • 2e prijs: beker + spel 'Bijbelpraat' + een presentje voor alle deelnemers;
  • 3e prijs: beker + een presentje voor alle deelnemers.

Naast de enige echte Sirkelslag beker, kun je dit jaar met jouw groep een dagje uit winnen! De groep die 1e wordt geniet een dag van al het moois van de schepping in Dierenpark Almere Jungle! De jeugdleiding regelt zelf het vervoer, verder zit alles inbegrepen voor een compleet dagje uit! 

In Dierenpark Almere Jungle vind je exotische planten in de prachtige botanische tuinen. Een deel van de flora collectie kweken zij zelf en ruilen zij met andere botanische tuinen. Daardoor dragen zij bij aan soortbehoud en natuurbescherming. De dieren in Dierenpark Almere Jungle zijn grotendeels afkomstig uit de opvang en zijn soms uit een benarde situatie bevrijd. De dieren worden hier liefdevol verzorgd door cliënten van Nieuwland Werk Taal Zorg, zij hebbebn hier een leuke en zinvolle dagbesteding.

Kosten

De kosten voor deelname aan Sirkelslag KIDS zijn € 10,- per deelnemend team. Facturering vindt achteraf plaats. (Omdat je dit jaar digitale bestanden ontvangt zijn de kosten verlaagd ten opzichte van voorgaande jaren).

Annulering

Annuleren is niet mogelijk. Zodra je je aanmeld via onderstaande aanmeldformulier ontvang je direct een link naar de pagina met alle benodigde materialen voor Sirkelslag KIDS.   

Promotiemateriaal

Wil je jouw kids enthousiast maken om mee te doen? Nodig ze dan uit met deze promotieflyer!

Uiterste inschrijfdatum

Inschrijven is niet meer mogelijk. Als je het spel hebt aangevraagd kun je dit nog wel spelen en vóór 13 december a.s. je scores doorgeven (zie boven). 

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Jong Protestant, telefoon 030 - 8801438 of mail naar sirkelslag@protestantsekerk.nl.

Veelgestelde vragen