Praktische informatie Sirkelslag KIDS

Op deze pagina vind je praktische informatie over wat er nodig is om Sirkelslag KIDS met je kindergroep te kunnen spelen.

Datum

Alle groepen spelen Sirkelslag KIDS op hetzelfde moment vanaf de eigen gekozen locatie: vrijdagavond 20 november van 19:30 tot 21.00 uur.

Thema

Het thema van Sirkelslag KIDS 2020 is 'Op avontuur met Paulus'. We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus ken je misschien van alle brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer. Hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God.

De kosten voor deelname aan Sirkelslag KIDS zijn:

• Eerste deelnemende groep Sirkelslag: € 20,-
  • Tweede groep Sirkelslag: € 17,50
  • Derde (en opeenvolgende) groep(en) Sirkelslag: € 15,-.

De kortingsregeling is niet geldig door combinaties van de verschillende versies van Sirkelslag. Dus als je één groep voor Sirkelslag KIDS aanmeldt en één groep voor Sirkelslag YOUNG (zie onder), dan krijg je geen korting.

Uiterste inschrijfdatum

Inschrijven kan t/m maandag 16 november 2020.

Groepsgrootte

Een team voor Sirkelslag KIDS bestaat uit 4 tot 12 deelnemers (13 of 14 is geen probleem maar dan is het voor het spel leuker om twee groepen te maken).

Benodigdheden voor Sirkelslag KIDS 2020

• Laptop of computer met de mogelijkheid om de Sirkelslag film (download) af te spelen
  • Een goed werkende internetverbinding
  • Beamer en boxjes zodat iedereen de film goed kan zien en horen
  • De jury scoreformulieren en werkbladen (worden ca 2 weken voor aanvang opgestuurd)
  • Enkele "huis-tuin-en-keuken-spullen"(deze lijst ontvang je ook vooraf).

Sirkelslag voor jeugdgroepen

• Naast Sirkelslag KIDS is er ook een versie voor jeugdgroepen (12-16 jaar): Sirkelslag YOUNG. De eerstvolgende editie van Sirkelslag YOUNG vindt plaats op vrijdagavond 5 februari. Lees meer informatie over Sirkelslag YOUNG.

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Jong Protestant, telefoon 030 - 8801438 of mail naar jongprotestant@protestantsekerk.nl.