Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Praktische informatie Sirkelslag KIDS

Op deze pagina vind je praktische informatie over wat er nodig is om Sirkelslag KIDS met je kindergroep te kunnen spelen.

Datum

Alle groepen spelen Sirkelslag KIDS op hetzelfde moment vanaf de eigen gekozen locatie: vrijdagavond 20 november van 19:30 tot 21.00 uur.

Thema


Het thema van Sirkelslag KIDS 2020 is 'Op avontuur met Paulus'. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.


Kosten

De kosten voor deelname aan Sirkelslag KIDS zijn:

  • Eerste deelnemende groep Sirkelslag: € 20,-
  • Tweede groep Sirkelslag: € 17,50
  • Derde (en opeenvolgende) groep(en) Sirkelslag: € 15,-.

De kortingsregeling is niet geldig door combinaties van de verschillende versies van Sirkelslag. Dus als je één groep voor Sirkelslag KIDS aanmeldt en één groep voor Sirkelslag YOUNG (zie onder), dan krijg je geen korting.

Uiterste inschrijfdatum

Woensdag 18 november 2020 om 12.00 uur

Groepsgrootte


Een team voor Sirkelslag KIDS bestaat uit 4 tot 12 deelnemers (13 of 14 is geen probleem maar dan is het voor het spel leuker om twee groepen te maken).

Benodigdheden voor Sirkelslag KIDS 2020

  • Laptop of computer met de mogelijkheid om de Sirkelslag film (download) af te spelen
  • Beamer en boxjes zodat iedereen de film goed kan zien en horen
  • De jury scoreformulieren en werkbladen (worden ca 2 weken voor aanvang opgestuurd)
  • Enkele "huis-tuin-en-keuken-spullen"(deze lijst ontvang je ook vooraf).
     

Sirkelslag voor jeugdgroepen

  • Naast Sirkelslag KIDS is er ook een versie voor jeugdgroepen (12-16 jaar): Sirkelslag YOUNG. De eerstvolgende editie van Sirkelslag YOUNG vindt plaats op vrijdagavond 7 februari. Lees meer informatie over Sirkelslag YOUNG.

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Jong Protestant, telefoon 030 - 8801438 of mail naar jongprotestant@protestantsekerk.nl.