Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Praktische informatie Sirkelslag YOUNG

Op deze pagina vind je praktische informatie over wat er nodig is om Sirkelslag YOUNG met je jeugdgroep te kunnen spelen.

Datum, plaats en tijd

Alle groepen spelen Sirkelslag YOUNG op hetzelfde moment vanaf de eigen gekozen locatie: vrijdagavond 28 mei 2021 van 19:30 tot ca 22.00 uur.

Thema

Het thema van Sirkelslag YOUNG 2021 is 'Wat zou jij doen?'.

Groepsgrootte

Sirkelslag Young kun je het beste spelen met 6-8 jongeren per groep. Uiteraard kun je ook met wat meer of minder jongeren deelnemen, de spellen zijn geschikt voor groepen van 4-12 deelnemers. Heb je meer dan 12 jongeren in je groep? Maak dan twee (of meer) groepen!

Benodigdheden voor Sirkelslag YOUNG 2021

  • Een ruimte waar een goede internetverbinding is om de live-uitzending te kunnen volgen. Heb je geen goede internetverbinding dan kun je Sirkelslag YOUNG alleen spelen door het script voor te lezen.
  • Een laptop of computer met een goede ineternetverbinding voor de live uitzending.
  • Beamer en boxjes of een digibord zodat iedereen de live-uitzending goed kan zien en horen
  • De jury scoreformulieren en werkbladen (worden ca 2 weken voor aanvang opgestuurd)
  • Enkele 'huis-tuin-en-keuken-spullen'(deze lijst ontvang je ook vooraf).

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. De 1e, 2e en 3e groep winnen een mooie beker een een tof prijzenpakket.

Kosten

De kosten voor deelname aan Sirkelslag YOUNG zijn:

  • Eerste deelnemende groep Sirkelslag: € 20,-
  • Tweede groep Sirkelslag: € 17,50*
  • Derde (en opeenvolgende) groep(en) Sirkelslag: € 15,-*

Een eventuele annulering is kostenloos mogelijk tot woensdag 26 mei 12.00 uur. Daarna worden bij annulering de kosten in rekening gebracht. Mocht Sirkelslag niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen dan worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. 

*De kortingsregeling is niet geldig door combinaties van de verschillende versies van Sirkelslag. Dus als je één groep voor Sirkelslag YOUNG aanmeldt en één groep voor Sirkelslag KIDS, dan krijg je geen korting.

Uiterste inschrijfdatum

Woensdag 26 mei 2021 om 12.00 uur

Ontvangst materialen

Alle informatie voor Sirkelslag YOUNG zoals het script, het juryformulier, inlogcode om de scores door te geven en de lijst met benodigdheden worden ca 2 weken voor het evenement aan de deelnemende groepen verzonden. 

Sirkelslag voor kindergroepen

  • Naast Sirkelslag YOUNG is er ook een versie voor kindergroepen (8-12 jaar): Sirkelslag KIDS. De eerstvolgende editie van Sirkelslag KIDS vindt plaats in november. Lees meer informatie over Sirkelslag KIDS.

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Jong Protestant, telefoon 030 - 8801438 of mail naar jongprotestant@protestantsekerk.nl