Gratis e-book: ‘Eerste hulp bij quarantaine voor tienerleiders in de kerk’

Als tienerleider weet je dat tieners en jongeren het in deze tijd van corona niet makkelijk hebben. Ze zitten veel thuis, kunnen niet fysiek afspreken met vrienden en hebben daardoor misschien wel vaker ruzie met hun ouders. Tienerwerkers zijn belangrijk in het leven van jonge mensen. Om jou te ondersteunen bij deze mooie taak hebben wij dit gratis e-book gemaakt: ‘Eerste hulp bij quarantaine voor tienersleiders in de kerk’.

Jij en vele anderen met jou zijn de identificatiefiguren die tieners nodig hebben in hun zoektocht naar henzelf, hun plek in de wereld en niet in de laatste plaats: naar God. Maar hoe vervul je die rol nu het contact op afstand plaatsvindt? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van online jongerenwerk? Hoe breng je diepgang aan in ontmoetingen met je tieners?

Daarover gaat dit compacte e-book dat Jong Protestant samen met de HGJB en Youth for Christ heeft geschreven. Want wij hebben net als jij passie voor jongeren en ondersteunen en bemoedigen jou graag bij je werk.

In dit e-book leer je:

• Hoe je aan kunt sluiten bij de belevingswereld van tieners, door te weten wat er in hun leven speelt in deze coronatijd.
  • Hoe jij en je team jeugdleiders kunnen groeien in relatie met God, elkaar en de relatie met de tieners in deze tijd kunt verdiepen.
  • Welke apps en programma’s voor online jeugdwerk het beste is voor jouw jeugdwerk situatie.

Wij hopen dat we je met dit e-book helpen bij het zetten van een volgende stap in het contact met de jeugd.

Heb je na het lezen van dit e-book vragen of heb je behoefte aan een gesprek om even te sparren? Neem gerust contact met ons op. Achterin het e-book vind je de contactgegevens. Wij staan voor je klaar!

Download het e-book 'Eerste hulp bij quarantaine voor tienerleiders in de kerk'