Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Nieuw: boek 'de 5 gewoontes'

Het aangaan van een band met jongeren binnen en buiten de kerk is belangrijk. Hoe bouw je gewoontes op die je daarbij helpen? Hoe doen andere mensen dat, en welke goede voorbeelden zijn er? Je leest er over het in het nieuwe boek 'de 5 gewoontes'.

Mensen met impact


Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Puur door wie zij zijn en wat zij uitleven maken zij een krachtige verandering in het leven van jongeren. In samenwerking met twintig organisaties vertelt de auteur, Jonathan Pellegrom, je in het boek wat deze gewoontes zijn.

Jong Protestant werkte mee aan het boek. Naast het boek is er een gratis online training die je helpt om met de nieuwe gewoontes aan de slag te gaan.

Verschil maken in het leven van jongeren


Een nieuwe gewoonte opbouwen kost gemiddeld 66 dagen, daarna is het moeilijker om het niet meer te doen dan om het wel te doen. En met een aantal gewoontes kun jij het verschil gaan maken in het leven van jongeren.

In het boek 'de 5 gewoontes' krijg je inzicht in de wereld van jongeren, hun uitdagingen, worstelingen en behoeftes en lees je hoe je daar maximaal bij aan kunt sluiten. Daarnaast vind je in het boek inspirerende verhalen en dagelijkse oefeningen die je direct in praktijk kunt brengen om succesvol te groeien in impact.

De 5 gewoontes zijn:

  • Wees jezelf
  • Verdiep relaties
  • Beweeg vooruit
  • Motiveer groei
  • Genereer vermedigvuldiging

Je kunt het boek bestellen via de5gewoontes.nl.