Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Agenda

Een activiteit in uw kerk?
Dien een agenda-item in

Juni

06
jun

Jeugdleidersprogramma EO-Jongerendag 2020 - GEANNULEERD

Bezoek je op 6 juni met je tienergroep de EO-Jongerendag? Dan ben je van harte welkom op het inspirerende jeugdleidersprogramma van JOP, HGJB en Youth for Christ in samenwerking met BEAM. Meld je aan en we houden je op de hoogte!HET JEUGDLEIDERSPROGRAMMA IS GEANNULLEERD OMDAT DE EO-JONGERENDAG 2020 IVM HET CORONAVIRUS NIET DOORGAAT.

Exclusief programma voor jeugdleiders

Kom naar de EO-Jongerendag met je jeugdclub. Samen met je tieners beleef je een onvergetelijke dag én je krijgt verse inspiratie om Jezus’ licht te laten schijnen. Ook voor jeugdleiders is de EO-Jongerendag een feest! In nauwe samenwerking met de jeugdwerkorganisaties Jong Protestant, HGJB en Youth for Christ biedt BEAM een programma aan voor jeugdleiders die met hun jeugdgroep de EO-Jongerendag bezoeken. Je kunt terecht voor praktisch advies over jouw tieners, al je vragen stellen én je krijgt volop nieuwe inspiratie tijdens een exclusieve workshop.

Het thema van de EO-Jongerendag is ‘Speak life’. Negatieve woorden kunnen een onuitwisbare indruk achterlaten. Welke woorden vormen ons? En wat zegt God over ons? Uit onderzoek blijkt dat jongeren op steeds jongere leeftijd beginnen met schelden. Het begint op de basisschool met opmerkingen over uiterlijk en wordt naarmate kinderen opgroeien grover en venijniger. Wat kun jij hiermee als jeugdleider? Wat gebeurt er in de whatsappgroepen van ‘jouw’ tieners? Hoe kun jij jouw tieners bemoedigen en met jouw woorden juist opbouwen? Over dit thema wordt je tijdens het jeugdleidersprogramma toegerust, zodat jouw woorden de levens van tieners nog meer mogen versterken.

Er is een speciaal jeugdleiderspakket beschikbaar dat je op de EO-Jongerendag kunt ophalen bij het jeugdleidersprogramma. 

Na de EO-Jongerendag
Bezoek je het programma voor jeugdleiders, dan krijg je ook materiaal om mee aan de slag te gaan ná de EO-Jongerendag. Het lijkt ons te gek als in de weken na 6 juni jeugdgroepen op allerlei plekken in Nederland met dit thema verder gaan. 

Praktisch
Het jeugdleidersprogramma is er voor iedereen die betrokken is bij het jeugdwerk in zijn of haar kerk en met tieners naar de EO-Jongerendag komt. De uitvoering is in handen van Jong Protestant, HGJB en Youth for Christ. Je hoeft tijdens de EO-Jongerendag niets van het programma te missen, want de speciale workshop vindt plaats tijdens de pauze.

Het jeugdleidersprogramma ziet er als volgt uit: 

  • 16:45u inloop
  • 17:15u programma
  • 18:00u uitloop


Deelnemen
Het jeugdleidersprogramma gaat niet door omdat de EO-Jongerendag 2020 in verband met het coronavirus is afgelast. 

 

November

20
nov
Sirkelslag KIDS 2020

Sirkelslag KIDS 2020

Op vrijdagavond 20 november kun je met je kindergroep (8-12 jaar) weer meedoen met Sirkelslag KIDS, het leukste online spel voor kindergroepen in Nederland.

Meer informatie lees je binnenkort op de website

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.