Een activiteit in uw kerk?
Dien een agenda-item in

Maart

mrt
Online Inspiratiesessie 'Wat geloof jij eigenlijk?

Met kinderen in gesprek over levensvragen, die de coronacrisis bij hen oproept. Hoe doe je dat? En waar moet je tijdens zo'n gesprek op letten? Jong Protestant, Kwintessens en PC GVO organiseren op dinsdagavond 9 maart de vijfde online inspiratiesessie.

Lees meer over deze inspiratiesessie

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

Mei

Sirkelslag YOUNG 2021

Op vrijdagavond 28 mei 2021 kun je met je jongerengroep (12-16 jaar) weer meedoen met het leukste spel van Nederland: Sirkelslag YOUNG.

Je speelt het spel vanaf je eigen locatie. Digitaal sta je in verbinding met honderden andere jeugdgroepen uit heel Nederland. Het thema van Sirkelslag YOUNG wordt binnenkort bekendgemaakt.