Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Contact

Voor vragen over materialen, programma's en trainingen voor jouw jeugdwerk kun je contact opnemen met Jong Protestant.

Het team is bereikbaar op:

Telefoonnummer: 030 8801438
Maandag tot en met donderdag: 9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Mail: jongprotestant@protestantsekerk.nl

Advies

Voor begeleiding of advies in jouw gemeente ('op locatie') kun je contact opnemen met lokale jeugdwerkbegeleiders uit het netwerk van Jong Protestant. Een selectie van jeugdwerkbegeleiders vind je op de website van de Protestantse Kerk.

Je kunt uiteraard ook eerst contact opnemen met een medewerker van Jong Protestant via bovenstaande contactgegevens. Hij/zij is beschikbaar om samen met jou de vraag van je gemeente te verkennen en mee te denken over de beste oplossing en/of samen op zoek te gaan naar een lokale jeugdwerker.

Inzien van materiaal 


Het inzien van materiaal is zowel op afspraak als door spontaan binnenlopen tijdens kantooruren mogelijk. Bezoeken op afspraak hebben als voordeel dat één van onze medewerkers vrijgeroosterd is om je te woord te staan en je te adviseren. Kom je zonder afspraak, meld je dan even bij de receptie. Voor afspraken kun je bellen/mailen naar het hieronder genoemde telefoonnummer/mailadres.  


Jong Protestant
Postbus 8504
3503 RM Utrecht
telefoonnummer: 030 - 8801438
e-mail jongprotestant@protestantsekerk.nl
Facebook: www.facebook.com/jongprotestant
Facebookgroep: Jeugdwerkleiding Protestantse Kerk
Twitter: www.twitter.com/joppkn
Youtube: www.youtube.com/user/JOPmovie

Bezoekadres
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht

Perscontact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persdienst van de Protestantse Kerk in Nederland. Dat kan per e-mail via persdienst@protestantsekerk.nl of telefonisch via 030 - 880 14 15 (alleen voor persvragen).