'Het Goede Verhaal', vragenspel over bijbelverhalen

Wist je dat Gods verhaal met mensen een goed verhaal is? In de Bijbel vind je bijzondere verhalen over bijzondere en toch heel gewone mensen. Met dit gezellige vragenspel duik je in die Bijbelverhalen. Je kunt het spel nu gratis bestellen.

Speel het spel in je gezin, met de kinderen van je club of kindernevendienst, of gebruik het spel gemeentebreed, zodat kinderen, jongeren en ouderen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Zo leer je meer over mooie, spannende en onbekende verhalen uit de Bijbel en ontdek je met elkaar wat die verhalen met jullie leven te maken hebben. Iedereen - met of zonder grote bijbelkennis - kan dit spel spelen!

Het spel in het kort:

• op een laagdrempelige manier in gesprek over bijbelverhalen;
  • geschikt voor 2-6 spelers;
  • leeftijd: 4-104 jaar
  • GRATIS te bestelllen!

Door het invullen van onderstaand formulier ga je er mee akkoord dat je benaderd wordt door de Protestanste Kerk voor een vrijwillige gift. Wil je dit liever niet of wil je meerdere exemplaren bestellen? Dat kan! Het spel is voor € 2,50 per stuk te bestellen in de webwinkel.

Download de spelregels (2e druk)

Levi (6): “Yes, yes, yes, ik kan zo vier punten verdienen. Ik ga denk ik winnen.” Hij heeft een kaart over ‘het beloofde land’ en besluit een vraag te stellen aan Sem (4). “Simson is supersterk. Wat zou jij doen als je supersterk was?” Sem: “Een hut bouwen in het bos.” Lees het verhaal 'Een spel om dóór te vragen' >

Ik geef toestemming om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland voor een vrijwillige giftvraag.