Spel 'Het Goede Verhaal'

Wist je dat Gods verhaal met mensen een goed verhaal is? In de Bijbel vind je bijzondere verhalen over bijzondere en toch heel gewone mensen. Met dit vrolijke vragenspel duik je in die verhalen, want wie houdt er nu niet van een goed verhaal?

Speel het spel in je gezin, met de kinderen van je club of kindernevendienst, of gebruik het spel gemeentebreed, zodat kinderen, jongeren en ouderen met elkaar in gesprek raken. Zo leer je meer over mooie, spannende en onbekende verhalen uit de Bijbel en ontdek je met elkaar wat die verhalen met jullie leven te maken hebben.

In het kort:

• voor 2-6 spelers
  • en voor 4-104 jaar
  • gratis!*

*Gratis!
Omdat het spel aansluit bij het jaarthema 'Een goed verhaal' van de Protestantse Kerk is het spel GRATIS te bestellen. Het spel is op dit moment niet op voorraad maar de verwachting is dat je het spel vanaf eind april 2020 weer kunt bestellen op deze pagina. (Voorwaarde hiervoor is wel dat je toestemming geeft om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland met een vrijwillige giftvraag, zie aanmeldformulier.)

Download de spelregels (2e druk)

Levi (6): “Yes, yes, yes, ik kan zo vier punten verdienen. Ik ga denk ik winnen.” Hij heeft een kaart over ‘het beloofde land’ en besluit een vraag te stellen aan Sem (4). “Simson is supersterk. Wat zou jij doen als je supersterk was?” Sem: “Een hut bouwen in het bos.” Lees het verhaal 'Een spel om dóór te vragen' >

HET SPEL IS OP DIT MOMENT UITVERKOCHT. ZODRA HET SPEL WEER TE BESTELLEN IS LEES JE DAT OP DEZE PAGINA (VERWACHTING EIND APRIL 2020).